EcoFira de Calaf

La Fira Ecològca de l'Alta Segarra i de l'Anoia

Les ponències, en detall

Deixa un comentari

PanellECO_01Consulteu la imatge si voleu estar al cas de les 12 ponències que es faran durant l’EcoFira de Calaf el diumenge 10 d’abril. Començaran a les 10.30 hores amb la presentació del projecte Torna Terra, a càrrec d’Alba Rojas, Marina Vilaseca i Arnau Vilaseca, i s’allargaran fina a les 20.00 hores. La darrera començarà a les 19.00 hores i anirà a càrrec d’Astrid van Ginkel, farmacèutica especialitzada enla consultoria i l’assessorament en productes naturals i medicinals farà una ponència sobre les desconegudes i desaprofitades herbes de marge.

El meteoròleg Francesc Mauri serà un dels grans atractius d’aquestes xerrades. La seva conferència tindrà lloc a les 13.00 hores i abordarà el tema del canvi climàtic amb la ponència “Canvi climàtic: què hi podem fer des de casa”.

Totes les xerrades es faran un local situat al mig de la fira, al carrer Raval de Sant Jaume número 23.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s