EcoFira de Calaf

La Fira Ecològca de l'Alta Segarra i de l'Anoia

La segona edició de l’EcoFira ja té data

Deixa un comentari

img_5079El 9 d’abril de 2017 se celebrarà a Calaf la segona edició de l’EcoFira, la fira ecològica de l’Anoia i l’Alta Segarra. El certamen ha estat inclòs en el catàleg ‘Fires de Catalunya 2017’ que anualment edita la Generalitat de Catalunya.

La primera edició, celebrada el 10 d’abril de 2017, va ser un èxit. Centenars de visitants d’arreu de Catalunya van recórrer, durant tot el dia, els 65 estands de la mostra dedicats a productes i serveis ecològics. Des de l’alimentació i la gastronomia, passant per les energies renovables, la bioconstrucció, l’aprofitament forestal, la calefacció ecològica, les bicicletes de bambú i elèctriques, els sorrejats eco i l’aigua de mar, fins a temes de salut ambiental o assessorament mediambiental i altres propostes vinculades a l’ecologia i el medi ambient.

La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Calaf amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, es va convertir en un aparador i en el punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s