EcoFira de Calaf

La Fira Ecològca de l'Alta Segarra i de l'Anoia

La segona edició de l’Ecofira ja té cartell oficial

Deixa un comentari

Just d’aquí un mes, el 9 d’abril celebrarem a Calaf l’EcoFira, la fira ecològica de l’Anoia i l’Alta Segarra. Serà la segona edició d’aquest certamen del que ja disposem del nou cartell.

Per a aquesta segona edició mantenim l’objectiu de fomentar els productes ecològics, alhora que volem anar més enllà de ser una fira estrictament comercial. De fet, estan previstes diferents ponències i tallers per formar-se i conversar al voltant de la sostenibilitat, l’ecologia i el medi ambient. I és que es vol que a més d’un aparador es converteixi en punt de trobada de persones i professionals que treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país des de diferents àmbits.

La primera edició, celebrada el 10 d’abril de 2016, va ser un èxit. Centenars de visitants d’arreu de Catalunya van recórrer, durant tot el dia, els 65 estands de la mostra dedicats a productes i serveis ecològics. Des de l’alimentació i la gastronomia, passant per les energies renovables, la bioconstrucció, l’aprofitament forestal, la calefacció ecològica, les bicicletes de bambú i elèctriques, els sorrejats eco i l’aigua de mar, fins a temes de salut ambiental o assessorament mediambiental i altres propostes vinculades a l’ecologia i el medi ambient.

La proposta està organitzada per l’Ajuntament de Calaf i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Informació per als expositors
Els expositors interessats en participar a l’EcoFira de Calaf han de fer arribar el formulari d’inscripció degudament emplenat a cat@catpatrimoni.com. És important que en aquest formulari hi consti el nom que es farà servir per retolar la carpa. Tan bon punt es rebi el formulari amb les dades, es farà la reserva de l’espai i s’iniciaran les gestions per tal de formalitzar la participació.

Les condicions per als expositors són les següents:

  1. L’Ajuntament de Calaf instal·larà carpes de 3×3 metres i una taula de 2 metres per a cada expositor
  2. Les carpes aniran retolades amb el nom de la vostra empresa (és important que en el moment de la inscripció indiqueu el nom correcte amb el que voleu que retolem la carpa)
  3. Les carpes portaran il·luminació i instal·lació elèctrica
  4. Es farà promoció i publicitat en diversos mitjans escrits, audiovisuals i internet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s