EcoFira de Calaf

La Fira Ecològca de l'Alta Segarra i de l'Anoia

Gran oferta familiar: espectacles infantils, tallers d’eco cuina, atraccions i molt més!

Deixa un comentari

A més de tota la zona comercial de l’EcoFira, aquest diumenge destacaran la vintena d’activitats paral·leles que s’han programat per a tots els públics, però, en especial, per als més petits de la casa.  

La plaça dels Arbres acollirà dos espectacles molt vinculats amb la natura i el medi ambient que aniran a càrrec de Jeep Gasulla. Al matí, a les 12.00 hores es podrà gaudir de ‘La gota Clara’, un conte on el públic es podrà endinsar en el fabulós viatge d’una gota d’aigua que recorre el Montseny fins a la Salva Amazònica. A la tarda, a les 17.30 hores hi haurà l’espectacle ‘El canvi climàtic, tic-tac, tic…’, un recull d’històries que volen obrir els ulls de petits i grans, amb música i humor, sobre les conseqüències del canvi climàtic.

La canalla podrà gaudir d’una atracció ecològica i d’un inflable sobre el reciclatge i, a més, podrà participar  en els tallers especialment preparats per a ells com són el ‘Taller infantil d’ecocuina solar’ que organitzarà Ecoment a les 11.30 hores o al ‘Taller d’ecocuina infantil’ que anirà a càrrec de la cuinera Eva Oliva, del Restaurant La Cuina del Mercat i que tindrà lloc a les 19.00 hores.

Aquestes propostes se sumen als tallers de diferents temàtiques per a tots els públics amb temàtiques tan diverses com la farmaciola natural, cuina saludable o cosmètica natural. També hi haurà un taller sobre reciclatge que ajudarà als visitants a resoldre els principals dubtes que es plantegen a l’hora de fer la recollida selectiva de residus. A més, es faran observacions solars que aniran a càrrec de l’Observatori de Pujalt i Astro Anoia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s