EcoFira de Calaf

La Fira Ecològca de l'Alta Segarra i de l'Anoia

Presentació

Cartell Ecofira Calaf 2017Us convidem a participar en la segona EcoFira de Calaf, l’única fira dedicada al producte ecològic de la comarca de l’Anoia i de l’Alta Segarra, que se celebrarà el diumenge 9 d’abril. Aquest certamen es convertirà en un aparador i en el punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del pais.

Per segon consecutiu, la mostra reunirà expositors de diferents sectors econòmics com són l’alimentació, la gastronomia, les energies renovables, la bioconstrucció, la calefacció ecològica, el reciclatge, la salut ambiental, l’artesania i un llarg etcètera de propostes vinculades a l’ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat. Entre aquests, podreu trobar diferents empreses vinculades al nostre territori, motiu pel qual encara pren més sentit aquesta fira.

El nucli principal de l’Ecofira de Calaf s’ubicarà, novament, al cèntric carrer Raval de Sant Jaume, on setmanalment se celebra el Mercat de Calaf. I en el seu entorn, podreu prendre part d’una multitud d’activitats paral·leles i ponències que mantenen un vincle directe amb la temàtica d’aquesta proposta firal. Us animem a participar als tallers, gaudir dels espectacles i veure les demostracions.

L’EcoFira, organitzada per l’Ajuntament de Calat, és possible gràcies al suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Anuncis